Min anknytning till huset

Jag har inte berättat det, men jag har en sorts anknytning till det här huset från tidigare. 

Jag har nämligen vistats en del i detta hus tidigare, eftersom det är min morbror och hans fru som renoverat huset som det ser ut idag även och bott här tidigare. 

Det har firats kalas, konfirmationer och andra festligheter i detta hus medan de bodde här med sin familj.  2011 sålde de sedan huset, och på nåt vis har jag alltid drömt en aning att en vacker dag få bo här. Att den vackra dagen verkligen skulle komma hade jag inte dock vågat hoppats på, men här är vi nu!

Som jag skrev tidigare fanns det en del möbler här färdigt då vi flyttade in. Faktiskt sådana möbler som redan fanns här då min morbror ägde huset. Här får ni se några. Återkommer i ett senare skede om andra möbler som hör huset till. 


Soffan i köket kände jag genast igen då jag steg in i huset i oktober ifjol. 


Matsalsbordet är också en möbel som funnits här redan för flera år sedan. Jag gråter litegrann inombords då mitt älskade 3,5 m långa köksbord jag hade på Ängsvalla inte ryms hit in. My precious! Ännu har jag inte gått med på att göra mig av med det. 


Soffan i vardagsrummet är också en gammal möbel som funnits länge i huset. I den kan man vila också eftersom man kan fälla ner båda armstöden. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s