Sambon överraskar vol. 2

Han är riktigt på hugget, den där sambon. Igår överraskade han ju mig med en smyckesställning, och idag överraskade han med att ha fixat ett sminkhörna åt mig i vårt sovrum. 

Själva bordet visste jag att vi hade (omonterat) eftersom jag var med och köpte det för x-antal veckor sedan. Nu var det alltså ihopmonterat och på plats med belysning dessutom –även om det nog kommer krävas lite mer ljus ännu för att jag ska se att sminka. Vi har redan några idéer hur vi förverkligar det, återkommer om det. 


Bordet kommer från IKEA, även om jag lovade mig att inte skaffa IKEA-möbler till detta hus. Tja, det löftet höll inte. Alls. Har också en byrå och två nattduksbord därifrån, och ett klädskåp i sonens rum…

Lamporna tog vi med från vår stuga då vi sålde den. Ålder eller annat vet jag inte om dem. Men de passar bra in här, tycker jag!


Stolen har vi fått av våra vänner, tillsammans men ett gäng andra gamla köksstolar. Har en förkärlek för gamla köksstolar, de är så fina. Den här stolen är t.ex så vacker med sin slitna yta. Modellen säger att den nog har några år på nacken.


Visst blev sminkhörnan ganska fin? Och visst är han ganska snäll den där sambon?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s