Höst på Kvarter 8

Tiden rinner iväg och jag har inte hunnit uppdatera bloggen på länge. 

Hösten har varit rätt hektisk med mycket program; bästa vännens bröllop där jag var en av brudfrämmorna, födelsedagar – både egen och dotterns, övningar samt spelningar med vårt band Cold Case, föräldramöten, sambons arbetsresor utomlands osv. Hem har man bara hunnit och svänga efter jobbet känns det som. 

Igår had vi dotterns 10-årskalas, med tårta, presenter  och glatt gäng på besök. Övernattningsgäster  hade vi också vilket alltid är kul.


Idag har det varit jätteskönt men lite krispigt väder. Förutom krattning för ”34:de” gången för i år (vi har massor med lönnar runt gården) passade jag också på att plantera lite höstblommor. Idag känner man lite doften av vinter i luften, och det är ljuvligt med lite solsken emellanåt. 


Pelargonerna fick flytta inomhus förra veckoslutet, och som övervintringsställe valde vi det gamla skidvallningsbordet som finns i vårt sovrum. 

Det är ett jättefint bord, som dessvärre har tendens att samla massvis med onödiga prylar på sig, så detta var en bra lösning för det. Vi brukar dessutom ha lite svalare i sovrummet så vi hoppas att blommorna kommer att trivas där under vintern. 


Våra katter trivs åtminstone kring bordet. Här jagar de en geting. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s